Cześć, tym razem mam dla Ciebie propozycję na śniadanie. A Ty, lubisz dodawać ryby do swojego śniadania? 😀
Już nie przedłużając, zapraszam na przepis. 😀

Pasta z tuńczyka na około 2 porcje:
* 1 puszka tuńczyka w sosie własnym – 120g,
*2 jajka,
*3 łyżki jogurtu naturalnego,
*1 łyżeczka sosu sojowego,
*3 łyżeczki posiekanego szczypiorku,
*Przyprawy: pieprz,curry, papryka wędzona.

1. Ugotuj jajka na twardo
2. Posiekaj szczypiorek.
3. Odsącz tuńczyka z zalewy.
4. Obierz przestudzone jajka i posiekaj w drobną kostkę.
5. Do jajek dodaj szczypiorek, rozdrobnionego tuńczyka, jogurt, przyprawy, sos sojowy i wszystko wymieszaj.
Smacznego! 😀
Pychota
Dziękuję 😀