Pasta z tuńczyka

Cześć, tym razem mam dla Ciebie propozycję na śniadanie. A Ty, lubisz dodawać ryby do swojego śniadania? 😀

Już nie przedłużając, zapraszam na przepis. 😀

Pasta z tuńczyka na około 2 porcje:

* 1 puszka tuńczyka w sosie własnym – 120g,

*2 jajka,

*3 łyżki jogurtu naturalnego,

*1 łyżeczka sosu sojowego,

*3 łyżeczki posiekanego szczypiorku,

*Przyprawy: pieprz,curry, papryka wędzona.

1. Ugotuj jajka na twardo

2. Posiekaj szczypiorek.

3. Odsącz tuńczyka z zalewy.

4. Obierz przestudzone jajka i posiekaj w drobną kostkę.

5. Do jajek dodaj szczypiorek, rozdrobnionego tuńczyka, jogurt, przyprawy, sos sojowy i wszystko wymieszaj.

Smacznego! 😀

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 komentarzy
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mira
Mira
1 year ago

Pychota

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x